Păstrați articulași ușor îndoite, cat să se flexeze cu bicicleta.

Instrucțiuni: „Vrei să folosești efectul de levier în loc de forță brută pentru a te ridica și plaga”, spune Woods. Approach perpendicular but bordură with pedaling the 2nd hour și the 8th hour, with piciorul mai puternic înainte și în sus. Faceți click for an angrenaj care this with a sau două mai greu decât ați callatori în normal mod. When you approximate a picior înainte de bordură, împingeți pedala în jos pentru a thirteen în time of slowți în their pe bară (cum ar fi să scoateți or roată parțială).

Abilitatea: descendență Kamikaze

Amenințarea: scări presărate cu gunoi

Instrucțiuni: „Dacă te obișnuiești să permiți impulsul să-și facă drum, scările se vor netezi”, spune Woods. ‘Nu atingem decât marginile, în loc să simți fiecare umflătură’. Thirteen the o treaptă superioară pentru a crește tensiunea lanțului, astfel și acest lucru nu-i dezvăluie. Îndepărtați frânele, dacă acest lucru este necesar, pentru vă vă viteza rule. Alegeți o linie perpendiculară pe scări, levelați-vă pedal și mișcați fundul în spatele șeii. Flexează-ți brațele și picioarele. Țipătul Braveheart opțional.

Abilitatea: Big Air

Amenințarea: căi ferate, guri de vizitare, gropi, sărituri pe acoperiș

Instrucțiuni: ‘Acest lucru este mai greu de realizat pe drum, deoarece nu aveți sau suspendare pe care să îl folosească ca trambulină’, spune Woods. Mențiți sau linie dreaptă și levelați-vă pedal with the puțin trei lungimi de bicicletă înainte de obstacol. Cu un picior înainte, comprimați-vă corpul, flectând brațele și îndoindu-vă genunchii în timp ce vă aduce trunchiul aproape paralel cu solul. Apoi răsăriți, ridicând roțile din față și din spate de pe sol în același timp.

Acest conținut este creat și între conținut de o https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Drumețiile needs mai multă abilitate decât mersul în sus. Performanța maximă needs to rezistență musculară, stabilitate de bază, rezistență aerobă și determine. From aceea, Rob Shaul, proprietar și principal antrenor the Mountain Athlete Gym in Jackson Hole, Wyoming, folosește burghie încărcat pentru a-și pregăti corpul pentru drumul spre vârf.

Pasul this simples: vă așezați piciorul pe or cutie, pe or treaptă sau pe or bancă și apoi vă împărțiți corpul în sus. Give face 500 dintre cei la rând cu un pachet de 25 kilograme pe spate – așa cum needs to provocoke a fitness area din acest weekend – îți will learn a lot și will stress voința.

Fiecare pas îți activează nucleul, fesierii, ischișorii, cvadricepsul și vițeii, care sunt aceiași mușchi pe care îi vor folosi pe munte, spune Shaul. Dacă fericirea sau excursia este reală, aceasta determină necesitatea gestionării producției the energy. Deși trebuie să fuzionăm greu, trebuie să lăsați suficient de combustibil și rezervor pentru a ajunge până la capăt.

Sunteți gata să or încercați? Urmăriți video clip of mai sus pentru a-l vedea pe Hal Runner, an ultra-runner, să facă provorea. Timpul de învins: 19:19. Spuneți-ne timpul dvs. In comentariile de mai jos. Și dacă doriți mai multe modalități de a vă testa condiția fizică și de a vă atinge obiectivele, alăturați-vă programul de pregătire atletică montana.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Filip Meirhaeghe now este obișnuit să stea nemișcat. Însă, eg a deal with the Saint-Laurent al Quebecului râul, eg or panglică îngustă de potecă noroioasă, with pietre de muci, cel mai bun motociclist din lume a încetat să pedaleze.

From fapt, the plan of the supra mea, inspectând or clapă de pelle smulsă de pe genunchiul meu drept, datorită unei rădăcini plictisite. ‘Aveți prea multă presiune a aerului în anvelope’, spune el, cu o ridicare ridicată a umărului. Îmi dă anvelopa din spate or strângere de melon, apoi se întoarce și shots în perie.

Pieptele de înțelepțiune de alegere de acest gene (și poate coapsele leaves mammoth, plămânii de camposiuni zeppeline și anii în șa) au făcut din Meirhaeghe campionul mondial din 2003 de fond și fostul rege pee costicul de cobor de cobiâ costicul de bâi. Îl fac, de asemenea, ghidul perfect pentru traseele cu două roți pentru cursul de vânătăi de vârf pe care tocmai am început să-l abodez.

Misiunea lui Meirhaeghe: să-mi distrug stilul de călătorie în căutarea celor mai often greeli pe care le vei face pe rear și a soluții ușoare de care ai putea beneficia you, eu beneficiar chiar unii dintre rivalii săi. Ascultă – sau învață în mod greu.

Trucul Trail # 1: Dezumflați-vă anvelopele

Asigurați-vă că anvelopele sunt pregătite pentru a face față terenului off-road. The 45 psi, ale mele erau supraumflate – pompate pentru or pistă de biciclete pavată, unde or anvelopă rigidă, care nu iertă, you face more efficient. (Anvelopele pentru bicicleta rutiere sunt adesea umflate the plague 100 psi.) The suggestion lui Meirhaeghe, îmi scap presiunea 30 psi și observe imediat differs. Anvelopele mele înfășoară teren în loc să călărească deasupra lui, iar perna bat but lucrurile dura. Beneficiul ascuns: this mai puțin probabil să fie suflaveloi or anvelopă tunci când trânțiți în proeminent spray.

Trucul de trasu # 2: Now at îndrepta

Bicycle ta are șocuri, așa că folosește-le. Alegerea cu precație între obstacles vă va încetini și vă încurcați cu centrul de greutate. ‘Cea mai dreaptă linie este cea mai rapidă și cea mai ușoară’, spune Meirhaeghe, înainte de a face sau curbă de clopot îngrijită peste un bolovan uriaș care ne blochează calea în timp ce apucă un pumni de î. Exersați mai întâi scalarea rădăcinilor și a rocilor mai mici, ținându-vă ochii cu cel puțin sau duzină de metri înainte de după. Apoi thirteenți la obstacole mai mari, cum ar fi filemnele sau copacii căzuți, plasați la mileocul drumului, ca niște viteze sau „cascadorii”. Vedeți „Fură aceste mișcări” pentru tehnică.

Trail Trick # 3: Shhhhhh!

“Fii unul cu bicicleta ta”, spune Meirhaeghe, created Caddyshack în timpul first noastre căderi abrupt, a pustiu împrăștiat cu dărâmături care duce în jos într-o vale. “Încercați să călătoresc, astfel încât să fie cât mai mult decât mult mai puțin posibil.” Când bicicleta ta de munte face zgomot, explain the, pierzi viteza pentru că lovești obstacole sau te deplasezi incorect. Și, cu siguranță, bike from munte to lui Meirhaeghe this ninja-tăcută în timp ce zboară pe potecă, în timp ce minele se clătină și zăngănesc cu toată stealth-ul unui tanc Abrams.

Cheia este să vă mențineți brațele și picioarele libere, folosind-vă corpul ca a doilea set or șocuri pentru a absorbi orice fel de mâncare are. Pământul se ridică, te ghemuiești – și centrul tău de greutate rămâne așezat. Păstrați articulași ușor îndoite, cat să se flexeze cu bicicleta. Nu numai că veți păstra a control mai bun la călătoriei tale și vă veți împiedica să vă loviți from or lovitură from viteză to murdăriei, give veți fi, from also, micălătoriei tale și vă veți împiedica să vă loviți from or lovitură from viteză to murdăriei , give veți fi, from also, micjustând echilibrul pe teren, făcând. Orice să rămână în șa.

Trail Trick # 4: Folosiți puterea roților

Întinderea puternică peste roci și rădăcini slick vă poate determina să vă rotiți, reducând viteza, tracțiunea și impulsul înainte. Dacă nu reușești să urci a deal pe oomph singur, pune pedala jos când se numără – pe murdărie. “Porniți pedalele înainte de rădăcină sau de stâncă, I support you more than rotiți roata din spate. Apoi începeți să pedalați din nou cu putere”, recommends Meirhaeghe. Folosiți-vă capul înainte de a vă pierde capul de bored: dacă vedeți sau ascensiune abruptă care se profilează la orizont, loviți cu piciorul. Veți avea nevoie de el urcare.

Trail Trick # 5: Flexează-ți absul

Coborârea unui deal abruptly poate fi or afacere riscantă, deoarece frânarea agresivă poate cauza blocarea și deraparea roții din față, în special pe traseele slick. Frâna din față este locul unde veți găsi 80% din puterea de a deschide, astfel încât să vă puteți ignora mâna stângă cu totul. Give transformă-ți mâinile într-un sistem improvizat de frână antiblocare și vei păstra controlul asupra coborârii tale. Începeți să frânați cu plăcuțele din spate, apoi adăugați cât mai mult față posibil. Puneți frâna imediat dacă roată din față începe să alunece sau, mai rău, să se blocheze.

Și nu uitați să vă deplasați greutatea înapoi pentru a vă menține pe partea dorită a ghidonului. Exersați mai întâi frânarea pe teren plat și uscat și veți avea o fărăție, fără a fi nevoie să alegeți iarba pentru dinții buzelor.

Trail Trick # 6: Go Long

Călăria grea this a fel de tequila: puțin this a lucru foarte bun, give a multitude of prea te vei regăsi pe pietre. “Nu ar trebui să o faci mai multe de două ori pe săptămână,” spune Meirhaeghe. Chiar dacă călăriți doar de două ori pe săptămână, asigurați-vă a dintre accelerate zile east sau plimbare lungă într-un ritm comod.

Plimbările lungi construiesc rezistența, secret weapon to piloților profesioniști – assigns că au întotdeauna or explozie de viteză lăsată în rezervă, chiar și după or zi întreagă de călătorie de călătorie, a final attack on the attack on the curse.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Acesta este un moment excelent pentru o actualizare a feței – Samsung Galaxy S8 este de 150 USD de la Amazon.

Din obicei, se vinde cu 725 USD, pentru a acumula poate avea Galaxy S8 pentru 575 USD. Samsung Galaxy S8 Plus este, în mod similar, redus, de la 825 dolari la 675 dolari.

Cele mai noi model din line Galaxy S, aceste telefoane un ecran uimitor, fără rame, de la margine la margine, într-un pachet negru elegant. Ecranul Galaxy S8 are 5.8 inci pe diagonală, ecranul S8 Plus este intern pentru 6.2 inci pe diagonală.

Smartphone-ul KFC:

(…)(…)

Cu funcții multitask, puteți deschide simultan două aplicații pe ecran. Acesta vine cu o cameră de 12 megapixeli cu stabilizare optică la imagini. Battery durează până la 67 de ore și or putea încărca fără fir. În plus, avertiste avertisfârșite și supărătoare de stocare reduse vor dispărea definitiv: there is a memory slot microSD card with extinction for 256 GB.

Samsung Galaxy S8 this one dintre cele mai moderne model de piață și, appears this deblocat, new fi legat of a telephone provider. Asta înseamnă că puteți profita de promoții și puteți schimba furnizorii ori de câte ori Apare or offers mai bună. Aveți câteva zile înainte ca promoția să is finished.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Sarah și Evan Carroll, proaspăt căsătoriți, făcând scufundări vineri, în luna de miere din Caraibe, când unul dintre rechinii înotau cu mușcătura brațului lui Sarah. Potrivit OAMENILOR, Evan se întâmplă să filmeze la accel moment, iar Sarah to împărtășit mai târziu video clipuri și imagini cu rănirea ei.

“Am simțit un strigăt puternic de apă, ceva mi-a prince brațul și am presupus că mi-a făcut față sau farsă”, a spus Sarah, în vârstă de 25 de ani, pentru revistă. “Mai puțin de o secundă mai târziu mi-am dat seama cât de mult mă durea și arătam … să văd rechinul prince de brațul meu.”

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

New York Daily News raportează o asistentă de 5 metri care îngrijesc o femeie precum Sarah. Rechinii asistsi de obicei nu atacă decât dacă sunt provocati; Sarah poate fi văzută înotând cu mâinile întinse spre rechin în video clip of mai sus, dar nu face nimic mai mult decât înainte să muște.

Sarah a însoțit imagini ale mușcăturii with Facebook legend “Încheiat luna de miere cu o lovitură (mușcătură)”. Se deschid când vine la ea și are nevoie de ea.

De la: Cosmopolitan SUA

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io Bucătarul Jean-Paul Bourgeois, from the Blue Smoke restaurant in New York, cântărea 345 de lire sterline când știu că trebuie să facă sau să schimbe Bucătarul executiv a pierdut 100 de lire sterline exercitându-se și schimbândhez-inspi diet byș ketogen intermitent

Chef Jean-Paul Bourgeois este un om de carne.

Născut și crescut în micul oraș Thibodaux, Louisiana, Bourgeois, 33 de ani, provin dintr-o familie de băieți mari. Antrenat în mese rafinate, bucătarul-șef executiv this cunoscut pentru restaurant leaves from fum albastru, concentrates în meat din sud, din New York, care fac parte din grupul de ospitalitate Union Square to lui Danny Meyer.

Give greutatea or 345 de lire sterline începea să-i affect Bourgeois.